HRSK

O nama / Razglednica HSK

8. Razglednica, 5. svibnja 2019., Zagreb

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstva kulture RH te uz potporu Grada Zagreba, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, u nedjelju, 5. svibnja 2019. sati održana je 8. Razglednica kulturno-umjetničkog amaterizma RH i Dan otvorenih vrata Hrvatskog sabora kulture.

 

 

Opširnije
NAGRAĐENI KNJIŽEVNI RADOVI NA RAZGLEDNICI 8 U LISINSKOM

I ove će godine na 8. Razglednici kulturno-umjetničkog amaterizma RH biti predstavljeni književni radovi nagrađeni na 37. Susretu hrvatskih zavičajnih književnika. U programu Razglednice 8 5. svibnja u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski predstavit će svoje radove dobitnice plaketa za poetsko stvaralaštvo Nevenka Erman i Brankica Bošnjak dok su ostali nagrađeni radovi, oni dramski i prozni, objavljeni na dnu stranice.

Opširnije
Nagrađeni književnici na Razglednici 7 u Lisinskom

Razglednica 7 kulturno-umjetničkog amaterizma RH dana 6. svibnja 2018. na sceni Velike dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu predstavila je ponajbolja ostvarenja hrvatskog kulturno-umjetničkog amaterizma s manifestacija u organizaciji ili pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora kulture u 2017. godini. Tako je u bogatom kulturno-umjetničkom programu interpretirana poezija autorica Maje Cvek i Sanje Benko, nagrađenih plaketama za poetsko stvaralaštvo 2017., a predstavili smo i nagrađene autore proznih i dramskih djela. Nagrađene poetske, prozne i dramske radove pročitajte u nastavku.

 

Opširnije
Razglednica 7

 

HRVATSKI KULTURNI AMATERI POKAZALI SVU RASKOŠ SVOJIH TALENATA U VELIKOJ DVORANI KD VATROSLAVA LISINSKOG NA RAZGLEDNICI 7

 U nedjelju, 6. svibnja 2018. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održana je Razglednica 7 kulturno-umjetničkog amaterizma Republike Hrvatske, središnja manifestacija posvećena umjetničkom stvaralaštvu u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, koja u svojem okrilju okuplja više od 980 kulturnih udruga i 80000 članova.

 

Opširnije
Zavičajni književnici na Razglednici 6 u Lisinskom

I ove godine Hrvatski sabor kulture predstavio je najbolja ostvarenja hrvatskog kulturno-umjetničkog amaterizma na Razglednici 6 održanoj 30. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. U bogatom večernjem programu predstavljeni su i zavičajni književnici nagrađeni plaketama Hrvatskog sabora kulture za književno stvaralaštvo u 2016. godini. Njihove nagrađene poetske, prozne i dramske radove pročitajte u nastavku.

Opširnije
Razglednica 6 i Dan otvorenih vrata HSK-a, 30.4.2017. u 19 h

U nedjelju navečer (30.4.) održana je najreprezentativnija manifestacija kulturno-umjetničkog amaterizma u Hrvatskoj, "Razglednica 6" u organizaciji Hrvatskog sabora kulture koja je oduševila brojnu publiku u Lisinskom.

Opširnije
Zavičajni književnici na Razglednici 5

Pročitajte najbolja književna ostvarenja hrvatskih zavičajnih književnika nagrađena u 2015. godini, čiji su autori predstavljeni u programu ovogodišnje Razglednice 5, 10. travnja 2016. u veličanstvenoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Opširnije
Razglednica 5 kulturno-umjetničkog amaterizma RH

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović,  u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u nedjelju, 10. travnja 2016. godine s početkom u 19 sati održan je svojevrsni Best of kulturno-umjetničkih udruga RH - Razglednica 5.

Opširnije
Razglednica 4 u Koncertnoj dvorani Lisinski

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstva kulture RH,  u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u subotu, 2. svibnja 2015. s početkom u 19 sati održan je svojevrsni Best of kulturno-umjetničkih udruga RH - Razglednica 4.

Opširnije
Razglednica3 HSK, 15.12.2013., HNK Zagreb

Već treći put zaredom, Zagreb je bio domaćin središnje nacionalne manifestacije amaterskog kulturno umjetničkog stvaralaštva - Razglednice3 Hrvatskog sabora kulture. Ovom prigodom, osim što su prezentirana najuspješnija ostvarenja sa ovogodišnjih susreta, svečano je obilježena i 65. obljetnica djelovanja Hrvatskog sabora kulture.

Opširnije
VRH