HRSK

O nama / Novosti HSK-a

Otvoren portal kudovi.com

Dragi članovi HSK,
u jeku ažuriranja baze članstva i osnaživanja kulturne mreže HSK, na koje pozivamo da se i vi javite, promičemo i druge projekte koji rade na promociji i umrežavanju kulturno-umjetničkog amaterizma.

Otvoren portal koji okuplja kulturno umjetnička društva Republike Hrvatske

Želimo popuniti veliku prazninu u online svijetu i predstaviti svima web portal kudovi.com čija je glavna zadaća okupljanje svih kulturno umjetničkih društava na području Republike Hrvatske, kaže idejni začetnik projekta, Davor Sabljak.  

Opširnije
Rezultati javnog natječaja za vizualni identitet HSK

Rezultati javnog natječaja za vizualni identitet Hrvatskog sabora kulture.

Opširnije
Natječaj za osnaživanje zajednica udruga

Objavljujemo natječaj za osnaživanje kapaciteta novo osnovanih zajednica kulturno umjetničkih udruga hrvatskih županija. Namijenjen je udrugama u kulturi iz hrvatskih županija u kojima zajednice nisu osnovane ili su zamrle s radom. Ukupan natječajni fond iznosi 10.000,00 kn.

Opširnije
Natječaj za vizualni identitet Hrvatskog sabora kulture

 

Hrvatski sabor kulture poziva sve zainteresirane iz RH da ponude svoja rješenja za vizualni identitet Hrvatskog sabora kulture. Rok za predaju radova je 14. lipnja 2013. Nagrađenom radu će biti ponuđena suradnja na daljnjoj projektnoj realizaciji! 

 

Opširnije
Emitiranje Razglednice HSK-a na Poljoprivrednoj TV

Obavještavamo Vas da će se zahvaljujući inicijativi Tajnice Zajednice kulturnih udruga Požeško-slavonske županije gđe. Ane Pirović, dokumentarni film "Razglednica Hrvatskog sabora kulture" emitirati na Poljoprivrednoj TV u šest dijelova. Svaki dio bit će u trajanju od 25 minuta, a na rasporedu premijerno petkom od 21 sata i 20 minuta te reprizno ponedjeljkom od 17.05 sati. S prvom epizodom kreće se u sljedeći petak, 26. travnja. Posljednja emisija emitirat će se 31. svibnja.
Na ovaj način potičemo i Vas kao članove Kulturne mreže Hrvatskog sabora kulture, da shodno svojim mogućnostima organizirate razgovor po ovoj tematici s predstavnicima vaših lokalnih televizija, a sve povodom 65- obljetnice osnutka HSK-a!

Opširnije
HSK-a iznajmljuje dvije uredske prostorije

 

Hrvatski sabor kulture iznajmljuje dvije uredske prostorije u Ulici kralja Zvonimira 17/3 u Zagrebu, površine svaka po 18,5 kvadratnih metara. Opremljene su uredskim namještajem, priključcima za telefon i internet, klima uređajem te centralnim grijanjem. Prostorije se iznajmljuju zajedno. Više o uvjetima iznajmljivanja saznajte na mail tajnik@hrsk.hr, tel. 01/4556-885 ili mob. 099/4556-879. 

 

Opširnije
Web stranica ZAKUU-a Krapinsko-zagorske županije

Zajednica amaterskih kulturno umjetničkih udruga Krapinsko-zagorske županije otvorila je web stranicu http://www.zajednica-akuukzz.com/ .

Opširnije
Emitirana je Razglednica2 na Karlovačkoj televiziji

Dana 25.2.2013. u 17 i 15 sati emitirana je polusatna emisija „TVkorzo“ karlovačke televizije TREND mediji TV4r u kojoj je gostovala gđa. Vesna Papac, predsjednica ZAKUD-a Karlovačke županije i članica Upravnog odbora te Skupštine Hrvatskog sabora kulture. Uslijedilo je, dana 26.2. u 21 i 35 sati, emitiranje Razglednice2 HSK-a na Karlovačkoj televiziji čime se ujedno obilježila 65. obljetnica djelovanja Hrvatskog sabora kulture.

 

 

Opširnije
Valentina Dačnik gostuje u emisiji Ivice Ivankovića na HR1

Valentina Dačnik, stručna suradnica za plesnu kulturu HSK, na Valentinovo 14. veljače 2013., gostuje u emisiji Ivice Ivankovića "Po Vašem izboru" na Prvom programu Hrvatskog radija. 

Opširnije
VRH