HRSK

Glazba / Mali vokalni sastavi / Novosti

Prijave za 20. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

U nastavku pronađite Pravila 20. Susreta hrvatskih malih vokalnih sastava, koji će se održati 11. i 12. studenog 2023. godine u Koprivnici.

Opširnije
Odabrani sudionici 19. Susreta malih vokalnih sastava

19. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava bit će održan 22. i 23. listopada 2022. u Koprivnici. Susretu su, kao i dosadašnjih godina, prethodile selekcije putem županijskih i regionalnih smotri i 1 video selekcije na temelju kojih su odabrani najuspješniji mali vokalni sastavi koji će se predstaviti na Susretu u Koprivnici.

Opširnije
OTVORENE SU PRIJAVE ZA 19. SHMVS

Hrvatski sabor kulture objavljuje Poziv za prijave na 19. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava koji će biti realiziran u 2022. godini. 

Opširnije
18. SUSRET MALIH VOKALNIH SASTAVA

Dana 28. studenoga 2021. godine, po prvi puta u Gradu Koprivnici održan je 18. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava, nacionalna manifestacija posvećena bogatstvu vokalnog stvaralaštva RH. Na 18. Susretu, koji je održan u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a uz suorganizaciju Zajednice KUU-a Koprivničko-križevačke županije, Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica i Hrvatskog društva skladatelja, pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i uz materijalnu potporu Ministarstva kulture i medija RH, nastupilo je 13 vokalnih sastava s više od 160 pjevača. 

Opširnije
Objavili smo Pravila 18. Susreta MVS 2021!

Unatoč teškim okolnostima za sve pjevače i male vokalne sastave početkom 2021. godine, Hrvatski sabor kulture pripremio je Pravila 18. Susreta hrvatskih malih vokalnih sastava kojeg ćemo, ovisno o situaciji održati u živo krajem lipnja 2021.

Novost Susreta mogućnost je prijave za selekciju pjevačkih udruga Hrvata izvan RH koji se biraju putem video selekcija.

Opširnije
Odabrani sudionici 17. Susreta

Završena je Selekcija malih vokalnih sastava za 17. Susret koja se ove godine vršila putem županijskih smotri i video snimaka (u županijama gdje nije bilo organizirane županijske smotre.).

Opširnije
Odgođen Seminar hrv. tradicijske vok. baštine u Dugopolju

Seminar hrvatske tradicijske vok. baštine koji je trebao biti održan pod vodstvom dr.sc. Joška Ćalete u suorganizaciji KUD-a "Pleter" Dugopolje tijekom vikenda 29. i 30. 8. 2020. godine u Dugopolju ODGOĐEN JE DO DALJNJEG ZBOG epidemiološke situacije i koronavirusa

INFORMACIJE O NOVOM DATUMU SEMINARA BIT ĆE OBJAVLJENE OVISNO O POVOLJNIM UVJETIMA ORGANIZACIJE. 

Opširnije
Seminar pučkog korizmenog pjevanja ODGOĐEN

Obzirom na novonastalu situaciju i širenje koronavirusa, a sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije da se do daljnjega odgode manifestacije, skupovi i slično s ciljem smanjenja rizika daljnjeg širenja zaraze koronavirusom na području RH, obavještavamo Vas kako Seminar pučkog korizmenog pjevanja u Dugopolju planiran za naredni vikend 14. - 15. 3. 2020., nažalost, mora biti odgođen. O novom terminu održavanja pjevačkog seminara u Dugopolju pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

 

Opširnije
PRAVILA SUSRETA MALIH VOKALNIH SASTAVA 2020.

Dragi dirigenti i pjevači, pozivamo Vas da se pripremite za 17. SUSRET HRVATSKIH MALIH VOKALNIH SASTAVA ! 

U nastavku pronađite PRAVILA i PRIJAVNICU Susreta! 

Opširnije
16. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

26 pjevačkih sastava iz 12 hrvatskih županija nastupilo je proteklog vikenda na 16. Susretu hrvatskih malih vokalnih sastava u Sisku.

Opširnije
VRH