HRSK

Glazba / Zborovi / Novosti

Ars Choralis 2012.

2. međunarodni umjetničko-znanstveni simpozij o zborskoj umjetnosti, pjevanju i glasu održava se u Zagrebu, od 12. do 14. travnja 2012., u organizaciji Hrvatske udruge zborovođa, Međunarodnog zborskog instituta.  

Opširnije
18. Smotra pjevačkih zborova Krapinsko-zagorske županije

18. smotra pjevačkih zborova Krapinsko-zagorske županije održat će se 17. lipnja u 17 sati u Osnovnoj školi u Zaboku.

 

Opširnije
35. susreti zagrebačkih glazbenih amatera

Susreti zagrebačkih glazbenih amatera u organizaciji Zagrebačkog glazbenog podija Centra za kulturu Trešnjevka najmasovnija su glazbena manifestacija koja se održava već 35. godinu i svake godine okuplja više od 120 ansambala s područja Grada Zagreba u kojima je aktivno više od 3000 pjevača i svirača amatera.

Opširnije
Županijska smotra Koprivničko-križevačke županije

8. Županijska smotra pjevačkih zborova i 9. Županijska smotra malih vokalnih sastava Koprivničko-križevačke županije održat će se 9. lipnja 2012. u Koprivnici.

Opširnije
Županijska smotra Karlovačke županije

Županijska smotra pjevačkih zborova i malih vokalnih sastava Karlovačke županije održat će 27.05.2012. u 19 sati u Gradskom kazalištu "Zorin dom".

Opširnije
Ususret 45. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova u Novigradu

Jubilarni 45. Susret hrvatskih pjevačkih zborova održat će se 20. i 21. listopada u Novigradu!
Pozivamo zborove da se prijave

Opširnije
44. susret hrvatskih pjevačkih zborova

44. Susret hrvatskih pjevačkih zborova održao se 22. i 23. listopada 2011. godine već tradicionalno u Novigradu - Cittanova u organizaciji Hrvatskog sabora kulture pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.  

 

Opširnije
VRH