HRSK

Glazba / Mali vokalni sastavi / Arhiva

19. SUSRET HRVATSKIH MALIH VOKALNIH SASTAVA

U nedjelju, 23. listopada 2022. godine uspješno je održan 19. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava u Koprivnici

Opširnije
16. susret hrvatskih malih vokalnih sastava

16. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održan je 23. i 24. studenoga 2019. godine u dvorani Miroslav Miletić Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku.  16. izdanje Susreta hrvatskih malih vokalnih sastava održano je u suradnji sa Zajednicom kulturno-umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije pod pokroviteljstvom Županije sisačko-moslavačke i uz materijalnu potporu Ministarstva kulture RH. 

Opširnije
15. susret hrvatskih malih vokalnih sastava

15. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održan je 10. i 11. studenoga 2018. godine u dvorani Miroslav Miletić Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku. Riječ je o jednoj od 10 nacionalnih manifestacija koje je organizirao Hrvatski sabor kulture u godini svečanog obilježavanja 70. obljetnice uspješnog djelovanja na unaprjeđivanju kulturno-umjetničkog amaterizma i hrvatske kulture. 

Opširnije
14. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

 

14. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održan je 19. studenog 2017. u Domu kulture u Bjelovaru. Susret je ostvaren u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod pokroviteljstvom Bjelovarsko bilogorske županije, Grada Bjelovara i Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije uz materijalnu potporu Ministarstva kulture RH. Medijski pokrovitelji Susreta bili su Bjelovarsko-bilogorski radio, Bjelovar-infomedij, Krugoval Garešnica, Radio Daruvar, Radio Terezija, Super Radio i Šokački portal.

Susret je jedna je od 10 nacionalnih manifestacija koje na godišnjoj razini organizira Hrvatski sabor kulture, a koji je pokrenut godine 2004. godine iz potrebe da se na jednom mjestu okupi i prezentira bogatstvo vokalne glazbe.

 

Opširnije
13. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

13. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održan je 29. listopada 2016. godine u Domu kulture u Bjelovaru u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod pokroviteljstvom Bjelovarsko bilogorske županije, Grada Bjelovara i Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije uz materijalnu potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Suorganizatori 13. Susreta bili su Zajednica KUU županije Bjelovarsko-bilogorske i II. OŠ Bjelovar. Donatori su Podravka d.d. i Rio Trgovina d.o.o.,  Susret su medijski popratili Hrvatski radio, Bjelovarsko bilogorski radio, Radio Terezija, Super Radio i Šokački portal. 

Opširnije
12. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava u Bjelovaru

12. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održan je 7. i 8. studenoga 2015. u Domu kulture u Bjelovaru pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a u suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture i Zajednice KUU županije Bjelovarsko-bilogorske, Hrvatskog društva skladatelja – ZAMP, Grada Bjelovara i II. OŠ Bjelovar, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Supokrovitelji Susreta bili su Bjelovarsko-bilogorska županija i Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije. 

Opširnije
11. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

11. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održan je  8. i 9. studenog 2014. pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a u suorganizaciji Hrvatskog sabora kultureHrvatskog društva skladatelja-ZAMP, te Hrvatskog pjevačkog društva „Slavulj“ iz Petrinje i Zajednice amaterskih kulturno umjetničkih udruga Županije krapinsko-zagorske.

Opširnije
10. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava, Krapina 26.10.

10. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održan je 26. listopada 2013. u Festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini, s početkom u 15:30 sati, pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Grada Krapine, uz suorganizaciju Zajednice amaterskih kulturno umjetničkih udruga Županije krapinsko-zagorske, Hrvatskog društva skladatelja –ZAMP, Pučkog otvorenog učilišta Krapina, KUD–a „Krapina, uz medijsko pokroviteljstvo Radija „Kaj“ i financijsku potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Hrvatske elektroprivrede d.d. i Robne kuće B.A.M.T. d.o.o. Mače. Program Susreta u cijelosti je snimio Hrvatski Radio.

Opširnije
Petrinja domaćin 9. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

9. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održao se 6. listopada 2012. u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta-Hrvatski domPetrinja, s početkom u 15:30 sati.

Opširnije
8. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

Već tradicionalno u Mariji Bistrici, 5. studenoga 2011., u Kino dvorani, održao se 8. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava. Nakon iscrpne selekcije u 11 hrvatskih županija koja se odvila tijekom 2011. godine, pravo nastupa na 8. Susretu osvojilo je čak 20 malih vokalnih sastava s ukupno više od 300 izvođača i to u kategorijama klasične glazbe, izvorne pučke glazbe, folklornih zborova i suvremenog višeglasja.

Opširnije
VRH