EMAIL NEWSLETTER HRVATSKOG SABORA KULTURE

Email Newsletter Hrvatskog sabora kulture je periodična besplatna elektronička publikacija koja sadrži korisne, važne i aktualne informacije vezane uz naše aktivnosti. Šaljemo ga emailom na adrese svih naših prijatelja. Da biste ga i Vi primali, potrebno je ispuniti ovaj jednostavni obrazac prijave nakon čega ćemo Vam poslati mail s linkom kojeg je potrebno kliknuti radi autorizacije prijave za primanje newslettera. Prijava je besplatna kao i newsletter. Hvala.

* Obavezno ispuniti
Unesite svoju email adresu
Unesite svoje ime (ili naziv organizacije)
Unesite svoje prezime

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo iskljucivo sa svrhom slanja povremenih obavijesti o manifestacijama, seminarima, radionicama i drugim aktivnostima u organizaciji Hrvatskog sabora kulture te isti nece biti proslijedeni trecoj strani.

Vasi podaci su sigurni s nama, a ako vam se u bilo kojem trenutku nas sadrzaj ne svidi, uvijek se mozete odjaviti klikom na "Unsubscribe" ili nam se obratite na hrvatski.sabor.kulture@hrsk.hr

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Povratak na Web stranicu HRSK