PREDSTAVLJENA OSMA KNJIGA IZ KNJIŽEVNE BIBLIOTEKE HSK-A

Nakon uspješno održane promocije knjige „Cipele od senja“ u rodnoj Koprivnici, autorica Zdenka Čavić predstavila je zbirku i u Velikoj dvorani svog nakladnika Hrvatskog sabora kulture.

PREDSTAVLJANJE KNJIGE ZDENKE ČAVIĆ "CIPELE OD SENJA" ODRŽALO SE 15. OŽUJKA U 19 SATI U VELIKOJ DVORANI NJEZINOG NAKLADNIKA HRVATSKOG SABORA KULTURE.

Osmom knjigom Književne biblioteke Hrvatski sabor zaokružio je izdavaštvo 2018. godine. Izdavanje stihozbirke „Cipele od senja“ najviše je podržala njezina recenzentica književnica Božica Jelušić, članica Stručnog savjeta za književnost Hrvatskog sabora kulture. Zbirka predstavlja intiman odnos autorice prema djetinjstvu, mladosti te, kako je sama autorica rekla, mjesto čuvanja vlastitih uspomena.

U punoj dvorani na trećem katu Zvonimirove 17, predstavila je svoje stihove zagrebačkoj i ostaloj publici u petak, 15. ožujka 2019. godine. Predstavljanju zbirke posebno su doprinijeli interpretatori Đurđa Kokanović, Aleksandar Horvat i Drako Fored te predsjednik Varaždinskog književnog društva Tugomir Orak koji je dao svoj osvrt na knjigu. U programu je sudjelovao i zbor Kapela Paulina Warasdin u pratnji tamburaškog orkestra KUD-a Juraj Lončarić iz Hrženice.