Prijava smotri i samostalnih preslušavanja za 32. SHPO

 

U pripremama za 32. Susret hrvatskih puhačkih orkestara, koji će ove godine biti održan 9. i 10. 6. 2018. u Novom Vinodolskom, ovim putem podsjećamo organizatore županijskih i regionalnih smotri koji to još nisu napravili da nam čim prije prijave termin održavanja Smotri puhačkih orkestara HSK-u radi pravovremene organizacije selekcije. 

Niže pronađite obrazac za prijavu Smotre.

 

Ovdje također pozivamo sve orkestre izvan Zajednica i Saveza, kao i orkestre koji možda nisu u članstvu HSK da nam se jave i pošalju svoje prijavnice za sudjelovanje na 32. Susretu hrvatskih puhačkih orkestara.

Županijske i regionalne smotre kao i samostalna preslušavanja trebaju biti održani zaključno s 13. 5. 2018. 

Ove godine, 32. Susret puhača predviđa nastup orkestara B i D kategorije, pa pozivamo orkestre C kategorije koji žele nastupiti u D kategoriji koncertnog programa, a koji to još nisu napravili, da nam pošalju molbu za prekategorizacijom. Prijavu orkestara u D kategoriju može učiniti i njihova nadležna Zajednica udruga (u dogovoru s orkestrom). Rok za slanje molbe prolongirali smo na 18. 3. 2018. 

Više informacija o Susretu pronađite na LINKU, a za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem e-maila ili telefona (glazba@hrsk.hr01/4621-737, 095/4621-737).