PRIJAVE ZA 35. SUSRET PUHAČA

Pozivamo Vas da prijavite svoje orkestre za selekciju i nastup na 35. SUSRETU HRVATSKIH PUHAČKIH ORKESTARA koji će biti održan UŽIVO i to na otvorenom prostoru, tijekom rujna 2022. godine. 

Smotre (uključujući samostalna preslušavanja i prijavu putem video snimaka) treba realizirati najkasnije do 1. srpnja 2022. godine, a prijaviti HSK-u minimalno mjesec dana prije njihova održavanja. Predlažemo njihovo održavanje na otvorenim prostorima tijekom lipnja 2022. godine.

Novost pravila isključivo za 2022. jest da se orkestri prijavljuju bez odabira kategorije, a prijavljuju program koji mora biti sastavljen od minimalno 1 skladbe hrvatskog autora te skladbi po slobodnom izboru ukupnog trajanja od 10 do 20 minuta (bez stanki) čime se želi dodatno potaknuti revitalizacija ove djelatnosti i svojevrsni „reunion“ čemu služe i previđene nagrade (brončane, srebrne i zlatne plakete kao i nagrada HDS-a). 

Najljepše molimo ukoliko ste zainteresirani i imate mogućnosti te potrebne organizacijske i ljudske kapacitete da iskažete svoj interes za suorganizaciju 35. Susreta hrvatskih puhačkih orkestara koji planiramo održati na otvorenom prostoru, tijekom mjeseca rujna 2022., a kako bi se stekle čim veće mogućnosti za njegovu realizaciju. Interes molimo iskažite na adresu: tajnik@hrsk.hr.  

ISPOD TEKSTA PRONAĐITE:

-          Prijavnicu za županijsku smotru/samostalnu selekciju

-          Pravila Susreta