PRIJAVE ZA ONLINE 35. SUSRET PUHAČA

Pozivamo Vas da prijavite svoje orkestre za selekciju i nastup na 35. SUSRETU HRVATSKIH PUHAČKIH ORKESTARA koji će biti održan u ONLINE izdanju 4.12. 2021. na HSK TV-u, Youtube kanalu i Facebooku.

VIŠE INFORMACIJA U NASTAVKU!

 

35. Susret hrvatskih puhačkih orkestara godišnja je smotra najvrjednijih ostvarenja amaterskih puhačkih orkestara u Republici Hrvatskoj i istovrsnih udruga Hrvata izvan RH u online okruženju, koja pomaže razvijanju kritičkog odnosa prema glazbenim vrijednostima, stimuliranju glazbenog stvaralaštva i amaterskog rada, socijalnoj koheziji te razvoju publike.

PROGRAM:

U programu revijalnog karaktera mogu nastupiti orkestri A, B, C i D kategorije (s programima u skladu s Pravilima Susreta). Planirano natjecanje se prolongira za sljedeću godinu (B-D kategorija – 2022., A-C kategorija 2023.).

SELEKCIJA:

Sudionici se prijavljuju i selektiraju putem video snimaka ili županijskih smotri (ukoliko budu održane) zaključno s novim datumom - 17. 10. 2021. U mjestima gdje će biti organizirane županijske smotre, sudionici će primarno biti selektirani tim putem

ISPOD TEKSTA PRONAĐITE:

-          Prijavnicu za županijsku smotru/samostalnu selekciju

-          Pravila Susreta

Dodatne informacije o aktualnim odlukama Stožera civilne zaštite RH vezanima uz probe i izvedbe kulturno-umjetničkih udruga pronađite na našim web stranicama OVDJE.