Poziv na 12. smotru narodnog stvaralaštva

 

 

 

 

Poštovani ljubitelji folklora,

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na 12. smotru narodnog stvaralaštva u Dugom Selu. Smotra će se održati u nedjelju 13.11.2011. godine u šatoru pokraj Srednje škole Dugo Selo, Ferenčakova bb. s početkom u 15.00 sati.

Na smotri će sudjelovati KUD "PREPOROD" DUGO SELO, KUD"IVAN GORAN KOVAČIĆ" SISAK, SKUD"IVAN GORAN KOVAČIĆ" ZAGREB, FA "ZAGREB-MARKOVAC" ZAGREB, FA "DR. IVANA IVANČANA" ZAGREB, FA "TUROPOLJE" VELIKA GORICA, KUD "RODNA GRUDA" DUGO SELO, FA "SESVETSKA SELA" SESVETE, KUD "VERA JOCIK" MAKEDONSKA KAMENICA - MAKEDONIJA, FS"KOZJE" KOZJE- SLOVENIJA.

Ujedno Vas pozivamo na tradicionalnu manifestaciju "Martinje u Dugom Selu" koje će se održati u petak 10.11.2011. s početkom u 20.00 sati . Obred Martinja izvodi KUD "PREPOROD" i biškup ceremonije gosp. VID BALOG. Program se odvija u šatoru pokraj Srednje škole Dugo Selo.

U subotu 12.11.2011. pozivamo Vas na cjelovečernji koncert KUD"VERA JOCIK" iz Makedonske Kamenice. Koncert će se održati u dvorani KUD-a "PREPOROD"  s početkom u 19.30 sati. Ulaz besplatan.

KUD "Preporod" Dugo Selo (web stranica)