Seminari 2010.

Izvješće o županijskim folklornim seminarima

Opširnije...

16. Susret hrvatskih folklornih ansambala

Kako su se Zajednica HKUU Međimurske županije i KUD „Kaštel“ Pribislavec u ime domaćina pokazali Hrvatskom saboru kulture kao dobri partneri, tako je i ovaj 16. susret hrvatskih folklornih ansambala održan u Centru za kulturu u Čakovcu, 24. i 25.10. 2009. 

Opširnije...

Oformljen stručni savjet za folklor i odbor kolegija HFA

Opširnije...

Seminari 2009.

Opširnije...

15. Susret hrvatskih folklornih ansambala

15. Susret hrvatskih folklornih ansambalaodržan je u Čakovcu, 25. i 26. listopada 2008. Na zadovoljstvo i izvođača i organizatora program se odvijao u odličnim uvjetima dvorane Centra za kulturu.

Opširnije...

14. Susret hrvatskih folklornih ansambala

Hrvatski sabor kulture, Zajednica HKUU Međimurske županije i KUD „Kaštel“ iz Pribislavca priveli su kraju organizacijske i stručne pripreme 14. Susreta hrvatskih folklornih ansambala, koji će se održati 13. i 14. listopada u Čakovcu.

Opširnije...

13. Susret hrvatskih folklornih ansambala

Hrvatski sabor kulture, KUD „Kaštel“ iz Pribislavca i Zajednica  HKUU Međimurske županije uspješno su organizirali i proveli 13. Susret hrvatskih folklornih ansambala u Čakovcu. 

Opširnije...

12. Susret hrvatskih folklornih ansambala

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, Općine Pribislavec, KUD-a “Kaštel” iz Pribislavca i suorganizaciji Zajednice HKUU Međimurske županije u subotu i nedjelju 25. i 26. lipnja 2005. godine u Pribislavcu kraj Čakovca održan je 12. Susret hrvatskih folklornih ansambala.

Opširnije...

11. Susret hrvatskih folklornih ansambala

Opširnije...

10. Susret hrvatskih folklornih ansambala

IZVJEŠĆA s 10. Susreta hrvatskih folklornih ansambala

Opširnije...