17. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

17. SUSRET HRVATSKIH MALIH VOKALNIH SASTAVA

MJESTO: Sisak

TERMIN: 21. i / ili 22.11. 2020.

FORMA SUSRETA: KONCERTNO-REVIJALNA

PROGRAM: Revijalni program po izboru u trajanju od 6-8 minuta.

SELEKCIJA: Selekcija malih vokalnih sastava vršit će se putem županijskih smotri (ukoliko budu održane) ili putem video snimaka sastava zaključno s novim prolongiranim datumom do - >  11. listopada 2020.  

Svi sastavi koji se prijavljuju za Susret dužni su poslati prijavnicu organizatoru županijske smotre ili Hrvatskom saboru kulture u slučaju samostalne prijave (u županijama gdje neće biti održane županijske smotre). Sastavi koji će se prijavljivati samostalno, uz prijavnicu moraju poslati i link na video snimku izvedbe prijavljenog programa (snimku je dovoljno napraviti kvalitetnijim pametnim telefonom, te je poslati putem video linka ili jumbo mailom) na mail glazba@hrsk.hr (zaključno s - > 11. listopada 2020.).  

Napomena: U mjestima gdje će biti organizirane županijske smotre, sudionici će primarno biti selektirani tim putem. Organizatori županijskih smotri moraju pravovremeno obavijestiti HSK o terminu županijske smotre, kao i poslati prijavnice sudionika na glazba@hrsk.hr 

Ovisno o mogućnostima organizacije, HSK će odlučiti o finalnom broju sudionika i programu 17. Susreta hrvatskih malih vokalnih sastava.

Prijavnicu za samostalnu selekciju pronađite na linku ispod teksta