HRSK

Dobro došli na web stranice Hrvatskoga sabora kulture

Istaknuto

Prijave za Susret tamburaša

Otvorene su prijave za 31. Susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava koji će biti održan u Dugom Selu 30. studenoga (orkestri) i 1. prosinca (sastavi) 2024. godine. Opširnije informacije pronađite >OVDJE.

 

MEĐUNARODNI DAN PLESA 2024

Hrvatski sabor kulture čestita svima Međunarodni dan plesa uz posebnu zahvalu našoj dugogodišnjoj i dragoj suradnici Vlasta Kaurić! Međunarodnu i hrvatsku poruku te prigodni video u čast Vlasti pogledajte OVDJE. 

Prijave za folklorni Seminar

Hrvatski sabor kulture, KHD "Lisinski" Našice i Međunarodna smotra folklora Zagreb pozivaju vas na seminar za voditelje i članove folklornih i pjevačkih skupina koji će se 18. - 19. 5. 2024. održati u Našicama. Voditelji su Duško Topić i Miroslav Šarić, a prijave se primaju do 15. 5. 2024. Opširnije informacije pronađite OVDJE.

NATJEČAJ ZA 35. SHPA

Dragi plesači, 

pozivamo vas da se prijavite na Natječaj i izborite svoje mjesto na 35. Susretu hrvatskih plesnih ansambala koji se ove godine planira održati u Osijeku 23. i 24. 11. 2024.

Rok za prijavu plesnih uradaka je 10. 6. 2024., a više informacija o prijavi i Susretu pronađite OVDJE.

NATJEČAJ ZA NOVE SKLADBE 2024

Hrvatski sabor kulture raspisao je Natječaj za nove skladbe 2024. Više informacija pronađite OVDJE.

Seminar - mali vokalni sastavi

Seminar za voditelje i članove malih vokalnih sastava  pod vodstvom Tomislava Habulina koji se trebao održati 27. i 28. travnja 2024. godine u Zagrebu je odgođen.

37. Susret puhača

Održan je prvi dio 37. Susreta hrvatskih puhačkih orkestara u Zagrebu s orkestrima A kategorije natjecanja. Više informacija o rezultatima pronađite ovdje.

Prijave za Susret zborova

Otvorene su prijave za 57. Susret hrvatskih pjevačkih zborova koji će se održati u listopadu 2024. godine. Više informacija pronađite ovdje.

Prijave - Susret malih sastava

Otvorene su prijave za 21. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava koji će se održati u studenom 2024. godine. Više informacija pronađite ovdje.

Najnovije

VRH