HRSK

Glazba / Puhački orkestri / Novosti

Stanje i potrebe hrvatskog puhačkog amaterizma

Hrvatski sabor kulture Vas poziva na Okrugli stol pod nazivom „Stanje i potrebe hrvatskog puhačkog amaterizma“ koji će biti održan u subotu, 1. srpnja 2023. u prostorima Hrvatskog sabora kulture (Zvonimirova 17, Zagreb) s početkom u 13 sati.

Nakon održanog 36. Susreta hrvatskih puhačkih orkestara u Opatiji, Okrugli stol zamišljen je kao razgovor o trenutnoj situaciji u području puhačkog amaterizma s naglaskom na komentare, ideje i prijedloge za unapređenje puhačke djelatnosti HSK-a. Također, cilj rasprave je i uvid u stanje puhačkih orkestara - članica na terenu, njihove potrebe i problemi s kojima se susreću. Na okruglom stolu će sudjelovati članovi Stručnog savjeta za puhačku glazbu HSK u sastavu Dario Teskera, Mario Komazin, Josip Kapović i Barbara Kajin.

Prijaviti se možete do 30. lipnja 2023. putem poveznice: https://forms.gle/Zo2tywkHouZeQcSA7.

Okrugli stol otvoren je za predstavnike i članove puhačkih orkestara koji žele sudjelovati u raspravi na spomenutu temu. U slučaju spriječenosti zainteresirani sudionici se mogu priključiti na Zoom platformu putem sljedeće poveznice: https://us06web.zoom.us/j/83225291215?pwd=Qm91emVKM3Y1dDVSdkUzajRVTXdyUT09

Za sve dodatne informacije možete se javiti Sari Blažev, stručnoj suradnici za glazbenu kulturu HSK na glazba@hrsk.hr ili na 095/4621-737.

VRH