HRSK

Obavijest o neodržavanju online 35. SHPO

Obavještavamo Vas kako Hrvatski sabor kulture, na temelju prijedloga selektora i zaključka Stručnog savjeta za puhačku glazbu HSK-a sa sjednice održane 1. prosinca 2021. godine, neće održati online 35. Susret hrvatskih puhačkih orkestara koji je trebao biti održan/emitiran dana 4. prosinca 2021., a nastavno na objektivne okolnosti premalog broja prijavljenih orkestara slijedom pandemije bolesti COVID-19.

Održavanje 35. Susreta hrvatskih puhačkih orkestara odgođeno je za narednu godinu o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Ovim putem Vas pozivamo da se prijavite za ONLINE OKRUGLI STOL O PUHAČKOM AMATERIZMU koji će biti održan 11. prosinca 2021. godine u 11 na web platformi ZOOM.

Na Okruglom stolu na kojem će uz predstavnike Hrvatskog sabora kulture sudjelovati i predstavnici Savjeta za puhačku glazbu HSK i stručni suradnici HSK, bit će govora o Online 35. Susretu hrvatskih puhačkih orkestara i razlozima njegovog neodržavanja, okolnostima rada puhačkih orkestara u vrijeme pandemije i stanju na terenu te prijedlozima za budućnost.

Na Okruglom stolu mogu sudjelovati svi zainteresirani sudionici (Aktivno ili pasivno).

Poveznicu za prijavu na Okrugli stol pronađite OVDJE.

VRH