HRSK

Glazba / Tamburaški orkestri i sastavi / Novosti

Objavljena Izabrana djela Bože Potočnika

Pozivamo Vas na otkup jedinstvenog tiskanog izdanja za tamburaške orkestre autora Bože Potočnika: „Izabrana djela“ koje obuhvaća do sada neobjavljene skladbe u tiskanom izdanju „Sunčane ravni“, „Dohvati crvenu trešnju“ i „Golubica vukovarska“ u nakladi Hrvatskog sabora kulture. Izdanje obuhvaća knjižni blok s 3 dirigentske partiture s dionicama i tiskano je u nakladi od 220 primjeraka. Materijalnu potporu ovom programu osigurali su Ministarstvo kulture i medija RH i Grad Zagreb.

Skladatelj Božo Potočnik u 2022. godini proslavio je 90. rođendan. Riječ je o umjetniku koji predstavlja jednog od najvažnijih skladatelja tamburaške glazbe. Iako je Božo Potočnik napisao više od 950 autorskih djela, njegove skladbe za tamburaške orkestre nikada do sada nisu objavljene u tiskanom izdanju. Hrvatski sabor kulture krovna je udruga kulturno-umjetničkog amaterizma koja među inim obogaćuje glazbenu literaturu i promiče skladatelje RH u okviru svoje nakladničke djelatnosti i Muzičke biblioteke HSK-a. Stoga je upravo na iznimne potrebe tamburaških orkestara i sastava u Hrvatskoj i inozemstvu, HSK u suradnji s Božom Potočnikom, realizirao ovo jedinstveno nakladničko izdanje.

 

KAKO NARUČITI SVOJ PRIMJERAK SKLADBI „IZABRANA DJELA“?

Cijena izdanja iznosi 200,00 kn (26,54 €) + poštarina, dok članovi HSK-a ostvaruju povoljniju cijenu od 150,00 kn (19,91 €) + poštarina.

Na mail prodaja@hrsk.hr molimo pošaljite sljedeće podatke:

Naslov maila: Narudžba – Božo Potočnik: Izabrana djela

Sadržaj maila:

Ime i prezime naručitelja ili naziv društva:

Službena adresa (ulica, kućni broj, poštanski broj, mjesto):

OIB naručitelja ili društva:

Broj mobitela:

Broj primjeraka za narudžbu:

Adresa za isporuku naručenog izdanja:

 

Po primitku maila s narudžbom, dostavit ćemo vam predračun s podacima za plaćanje.

Uplatu je potrebno izvršiti na žiro račun HSK-a (plaćanje gotovinom nije podržano).

Po zaprimljenoj uplati, izdanja ćemo poslati preporučenom poštom na navedenu adresu za isporuku.

VRH