HRSK

O nama / Osvrti na djelovanje HSK-a

O ONLINE KAZALIŠNOJ RADIONICI

Četiri dana online druženja i edukacije s istinskim zaljubljenicima u kazalište na online kazališnoj radionici "Od teksta do emocije na sceni - razvijanje glumačkih tehnika i vještina" bila su ispunjena interakcijom, razmjenom iskustava i radom na ulogama i tekstovima aktivnih sudionika. Virtualna radionica, održana od 5. do 8. lipnja 2020., s više od 50 polaznika iz raznih krajeva Hrvatske te sudionicima iz Njemačke i Crne Gore pod vodstvom odličnog redatelja i glumca Jasmina Novljakovića rezultirala je zadovoljstvom svih sudionika i brojnim pohvalama. U nastavku pročitajte dojmove.

 

Odlično osmišljen i realiziran koncept seminara. Profesionalno vođen od simpatične moderatorice Martine i mađioničara Jasmina koji bi u trenutku osmislio i dao novu notu i najdosadnijim kišnim kapima, a da ne govorimo o tome što bi tek učinio sa scenom brisanja prašine sa kantunala. Tu je i savršena mogućnosti biranja pasivne i aktivne uloge, dok u jednom trenutku ne shvatite da ste sa slatkoćom Martininog osmijeha uvučeni u zamku, te ste od pasivnog ispijanja kave u sjenci postali maksimalno uvučeni u svaki segment priče.
Iskreno me oduševio seminar i drago mi je što su i moji glumci sudjelovali i na neki način shvatili svoju osobnu vrijednost i talent, a isto tako i koliko još treba raditi i učiti da bi se opstalo na tim daskama koje nas inspiriraju za rad i stvaranje.
Mnogo mudrosti, osmjeha i ideja!
Hvala vam! Lijep pozdrav iz Boke kotorske od članova Amaterskog kazališta Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore. (radimo na skraćivanju naziva ne brinite :)

Dijana Ana Milošević

Bilo je vrhunski. Nadam se novim tako uspješnim i zanimljivim radionicama

Jasna Kiš

Zahvalio bih na divnoj radionici, sve je bilo super, izuzetno pripremnjeno,organizirano,moderator 5+,nemam niti jedne loše primjedbe.
Iako Jasmina znam duže vrijeme, kroz kazalište, nikada nisam sudjelovao ili pratio njegove radionice, moram priznati da sam se oduševio njegovu načinu i pristupu zadanim temama,on Vam je pun pogodak. Nadam se kako će biti još radionica koje će on voditi.
Hvala HSK, Vama osobno, Jasminu.

Branko Puhek


 

Aktivni sudionici rade na tekstu i tumačenju uloga

Pogledali smo kako je izgledala predstava

Završna zajednička fotografija

VRH