HRSK

Ples / Suvremeni ples / Novosti

32. Susret plesača opet uživo

U nedjelju 21. 11. 2021. plesači će se ponovno okupiti na plesnom podu Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan uz obveznu EU digitalnu covid potvrdu, masku i fizičku distancu. Ukoliko niste u mogućnosti svojim dolaskom podržati ovaj plesni projekt, možete nas uživo pratiti putem Youtube i Facebook kanala HSK-a.

Program započinje u 19 sati, a velikogoričkoj publici predstvait će se: Plesni studio Vindi Varaždin, Studio Vivona Čakovec, Studio suvremenog plesa Teuta Čakovec, učenici Umjetničke škole Franjo Lučić Velika Gorica, Plesni studio Shine Osijek, Kulturni umjetnički centar Virovitica, Plesni studio Jump Koprivnica, Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar Požega, Plesna udruga Gesta Zadar, Plesna udruga Ri dance Rijeka, Studio povijesnog plesa Divertimento Zagreb i Plesna udruga Balans code Sveta Nedelja. 

Rezultat je to ovogodišnjeg Natječaja i odabira selektorice Nataše Jurišić. Susret u Velikoj Gorici pratit će i stručno povjerenstvo u sastavu Melita Spahić Bezjak, Branko Banković i Jasminka Petek Krapljan koji će po održanoj izvedbi održati okrugli stol s voditeljma skupina.

Materijalnu potporu Susretu pružilo je Ministarstvo kulture i medija RH i Zagrebačka županija, a medijski pokrovitelj je City Radio. Za vizualni identitet zaslužna je dizajnerica Gordana Pavlek, a susret će u dvorani voditi Suzana Majstorović.

Programski letak

Programska knjižica

VRH