HRSK

Glazba / Tamburaški orkestri i sastavi / Novosti

1. Regionalna smotra tamburaša Slavonije i Baranje

Poštovani tamburaški orkestri i sastavi, članice Hrvatskog sabora kulture s područja Požeško-slavonske županije, Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Virovitičko-podravske županije,
 
budući da se na području vaših županija ne organiziraju selekcijske županijske smotre tamburaških orkestara i sastava, ovim pozivom želimo ispitati interes tamburaških ansambala za sudjelovanje na 1. Regionalnoj smotri tamburaških orkestara i sastava Slavonije i Baranje u organizaciji KUD-a „Matija Gubec“, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora kulture, koja bi ovisno o broju prijavljenih sudionika, bila održana tijekom listopada 2023. godine u Slavonskom Kobašu.
 

1. Regionalna smotra tamburaških orkestara i sastava Slavonije i Baranje bila bi organizirana isključivo za tamburaške orkestre i sastave s područja Požeško-slavonske županije, Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Virovitičko-podravske županije, a koji se žele natjecati za pravo sudjelovanja na jubilarnom 30. Susretu hrvatskih tamburaških orkestara i sastava koji će biti održan u Dugom Selu, 4. i 5. studenoga 2023. godine u organizaciji Hrvatskog sabora kulture.
 
Iskaz interesa putem obrasca (na dnu stranice) možete dostaviti najkasnije do 15. lipnja 2023. godine na adrese e-pošte: antun.baco2@sb.t-com.hr i tajnik@hrsk.hr.

Posebno ističemo da se iskaz interesa iskazuje nastavno na programska pravila 30. Susreta hrvatskih tamburaških orkestara i sastava (na dnu stranice).
 
U slučaju iznimno velikog broja iskaza interesa tamburaških orkestara i sastava za sudjelovanje na 1. Regionalnoj smotri, Organizator zadržava pravo ne održavanja iste zbog programskih, financijskih i drugih poteškoća.

Obrazac iskaz interesa

Pravila 30. Susreta

VRH