Razglednica 7

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u nedjelju, 6. svibnja 2018. s početkom u 19 sati bit će održana središnja nacionalna manifestacija kulturno-umjetničkog stvaralaštva Razglednica 7 kulturno-umjetničkog amaterizma RH. Razglednica 7 predstavit će odabrana ponajbolja ostvarenja kulturno-umjetničkog amaterizma RH s manifestacija u organizaciji ili pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora kulture u 2017. godini.

 

Opširnije...

Zavičajni književnici na Razglednici 6 u Lisinskom

I ove godine Hrvatski sabor kulture predstavio je najbolja ostvarenja hrvatskog kulturno-umjetničkog amaterizma na Razglednici 6 održanoj 30. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. U bogatom večernjem programu predstavljeni su i zavičajni književnici nagrađeni plaketama Hrvatskog sabora kulture za književno stvaralaštvo u 2016. godini. Njihove nagrađene poetske, prozne i dramske radove pročitajte u nastavku.

Opširnije...

Razglednica 6 i Dan otvorenih vrata HSK-a, 30.4.2017. u 19 h

U nedjelju navečer (30.4.) održana je najreprezentativnija manifestacija kulturno-umjetničkog amaterizma u Hrvatskoj, "Razglednica 6" u organizaciji Hrvatskog sabora kulture koja je oduševila brojnu publiku u Lisinskom.

Opširnije...

Zavičajni književnici na Razglednici 5

Pročitajte najbolja književna ostvarenja hrvatskih zavičajnih književnika nagrađena u 2015. godini, čiji su autori predstavljeni u programu ovogodišnje Razglednice 5, 10. travnja 2016. u veličanstvenoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Opširnije...

Razglednica 5 kulturno-umjetničkog amaterizma RH

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović,  u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u nedjelju, 10. travnja 2016. godine s početkom u 19 sati održan je svojevrsni Best of kulturno-umjetničkih udruga RH - Razglednica 5.

Opširnije...

Razglednica 4 u Koncertnoj dvorani Lisinski

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstva kulture RH,  u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u subotu, 2. svibnja 2015. s početkom u 19 sati održan je svojevrsni Best of kulturno-umjetničkih udruga RH - Razglednica 4.

Opširnije...

Razglednica3 HSK, 15.12.2013., HNK Zagreb

Već treći put zaredom, Zagreb je bio domaćin središnje nacionalne manifestacije amaterskog kulturno umjetničkog stvaralaštva - Razglednice3 Hrvatskog sabora kulture. Ovom prigodom, osim što su prezentirana najuspješnija ostvarenja sa ovogodišnjih susreta, svečano je obilježena i 65. obljetnica djelovanja Hrvatskog sabora kulture.

Opširnije...

Razglednica2 HSK, 28.10.2012., u 19 sati, HNK Zagreb

Opširnije...

Razglednica1 HSK, 19.11.2011., KD Vatroslava Lisinskog

Opširnije...