Seminar-radionica "Jednostavno knjigovodstvo"

Pozivamo Vas na Seminar-radionicu Poslovanje neprofitnih organizacija-jednostavno knjigovodstvo koji će biti održan 16. ožujka 2019. godine u Velikoj dvorani Hrvatskog sabora kulture u Zagrebu (Ulica kralja Zvonimira 17, III kat) s početkom u 11 sati.

Seminar će voditi Korana Gačić Fuk, samostalni računovođa i Tina Novak, direktorica Fin Lab d.o.o.-a, računovodstvenog servisa koji pruža knjigovodstvene usluge Hrvatskom saboru kulture.

Opširnije...

Preminuo je gospodin Andrija Tomašek

 

Danas, 1. veljače 2019. u 11 sati preminuo je istaknuti muzikolog i dugogodišnji suradnik Hrvatskog sabora kulture gospodin Andrija Tomašek.

 

Opširnije...

PREMINULA ČLANICA HSK-A JAGODA LASIĆ

Hrvatski sabora kulture u ime svog cjelokupnog članstva izražava duboku sućut obitelji i prijateljima povodom smrti svoje istaknute i nagrađivane članice te slikarice, gospođe Jagode Lasić, a koja je svojim djelovanjem i entuzijazmom ostavila neizbrisiv trag u sjećanjima svih kolega.

Opširnije...

Natječaj za izbor glavnog urednika Monografije HSK-a

 

REZULTATI NATJEČAJA

za izbor glavnog urednika Monografije Hrvatski sabor kulture 1948.-2018.

 

Opširnije...

PRAVILA MANIFESTACIJA HSK U 2019.

Objavili smo Pravila za manifestacije od državnog značaja u organizaciji HSK-a koje će biti organizirane u 2019. godini.

Prijavnice i ostale informacije o pojedinačnim manifestacijama pronađite na stranicama pojedinih djelatnosti ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila  

Pripremite se na vrijeme za selekciju i izborite pravo sudjelovanja!

Opširnije...

Radionica izrade Web stranice na MHK-u u Rijeci

 

U organizaciji novoosnovane Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Primorsko-goranske županije i suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture, održana je radionica „Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture“ u Rijeci.

 

Opširnije...

Brzo i jednostavno do Web stranice na Mreži hrv. kulture

Hrvatski sabor kulture poziva Vas na prvu radionicu na temu „Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture“ koja je namijenjena svima Vama koji ste zainteresirani za izradu vlastite web stranice na Mreži hrvatske kulture.

Opširnije...

Mreža predstavljena na radionici Ministarstva kulture RH

9. listopada u Muzeju Mimara održana je orijentacijska radionica za potencijalne buduće prijavitelje na Javni poziv za programe koji potiču razvoj publike u kulturi na kojoj je predstavljena Mreža hrvatske kulture kao primjer dobre prakse.

Opširnije...

Postanite dio Mreže hrvatske kulture

S veseljem Vas pozdravljamo i obavještavamo o pokretanju inovativne i dosad neviđene Internet platforme Mreže hrvatske kulture.

Opširnije...

3. Susret tradicijskih udruga i 4. Međunarodna cvitarijada

U Zadru ovog tjedna, bit će održan 3. Susret udruga tradicijske kulture (26.7.) i 4. Međunarodna cvitarijada (27.7.) u organizaciji Udruge svirača na tradicijskim glazbalima ZVUCI ZAVIČAJA.

 

Opširnije...