Radionica izrade Web stranice na MHK-u u Rijeci

U organizaciji novoosnovane Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Primorsko-goranske županije i suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture, pozivamo Vas na radionicu „Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture“ koja je namijenjena svima Vama zainteresiranima za izradu vlastite web stranice na Mreži hrvatske kulture. 

Opširnije...

Brzo i jednostavno do Web stranice na Mreži hrv. kulture

Hrvatski sabor kulture poziva Vas na prvu radionicu na temu „Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture“ koja je namijenjena svima Vama koji ste zainteresirani za izradu vlastite web stranice na Mreži hrvatske kulture.

Opširnije...

Mreža predstavljena na radionici Ministarstva kulture RH

9. listopada u Muzeju Mimara održana je orijentacijska radionica za potencijalne buduće prijavitelje na Javni poziv za programe koji potiču razvoj publike u kulturi na kojoj je predstavljena Mreža hrvatske kulture kao primjer dobre prakse.

Opširnije...

Natječaj za izbor glavnog urednika Monografije HSK-a

NATJEČAJ

za izbor glavnog urednika Monografije Hrvatskog sabora kulture 1948.-2018.

Opširnije...

Postanite dio Mreže hrvatske kulture

S veseljem Vas pozdravljamo i obavještavamo o pokretanju inovativne i dosad neviđene Internet platforme Mreže hrvatske kulture.

Opširnije...

3. Susret tradicijskih udruga i 4. Međunarodna cvitarijada

U Zadru ovog tjedna, bit će održan 3. Susret udruga tradicijske kulture (26.7.) i 4. Međunarodna cvitarijada (27.7.) u organizaciji Udruge svirača na tradicijskim glazbalima ZVUCI ZAVIČAJA.

 

Opširnije...

Izabrani članovi Stručnih savjeta HSK-a

Za razdoblje od 2018. do 2022. godine, izabrani su članovi Stručnih savjeta Hrvatskog sabora kulture.

Opširnije...

Osnovana Zajednica KUU Primorsko-goranske županije

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture uz podršku Primorsko-goranske županije, 29. lipnja 2018. održana je osnivačka skupština Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Primorsko-goranske županije u vijećnici grada Rijeke s početkom u 16 sati.

Opširnije...

Dodjela Povelje RH Hrvatskom saboru kulture

Prigodom Dana državnosti, Predsjednica Republike Hrvatske, gospođa Kolinda Grabar Kitarović dodijelila je Povelju Republike Hrvatske, Hrvatskom saboru kulture, u ponedjeljak 18. lipnja 2018. godine u Uredu predsjednice RH.

Opširnije...

Natječaj za stručnog/u suradnika/cu HSK-a

Objavili smo natječaj za stručnog/u suradnika/cu za kazališnu, književnu i likovnu kulturu Hrvatskog sabora kulture.

Natječaj vrijedi od 13. - 26. lipnja 2018.

Opširnije...