Dobrodošli na stranice Hrvatskog sabora kulture

11. Susret malih vok. sastava

11. Susret okupio je 19 vokalnih sastava iz cijele Hrvatske. Prvi dio Susreta za sastave u kategorijama KLASIČNE GLAZBE i SLOBODNIH STILOVA I ŽANROVA održan je 8. studenog 2014. u Petrinji, dok su se sastavi IZVORNE PUČKE GLAZBE, FOLKLORNI MALI VOKALNI SASTAVI i KOMORNI ZBOROVI susreli u Zaboku 9. studenog 2014. Više informacija pronađite u izborniku Glazba/Mali vokalni sastavi/Susret

47. susret zborova

15 hrvatskih zborova i vokalna skupina Gallina iz Slovenije uspješno završili zborski susret Novigradu 18. i 19. 10. 2014. "HPD Lipa", "Cantus Ante Omnia" i "Josip Štolcer Slavenski", samo su neki od zborova koji su svojim nastupom zaslužili nagrade HSK-a. Više o Susretu pronađite u izborniku Glazba/Zborovi/Susret.

Novi zakon o udrugama

Novi Zakon o udrugama stupa na snagu 1.X.2014. godine. Prema novom zakonu HSK, kao krovna udruga, dužan je prikupiti određene informacije o svojim članicama. Stoga Vas molimo da ispunite UPITNIK o udruzi. Više informacija pronađite u Izborniku O NAMA/Novosti.

21. susret folkloraša

1000 folkloraša na 21. susretu hrvatskih koreografiranih folklornih ansambala i izvornih folklornih skupina. Više o Susretu u izborniku Ples/Folklor/susret.

Tiskan zbornik radova

Obavještavamo vas kako je tiskan zbornik radova sa stručno-znanstvenog simpozija "Ocjena stanja i mogućnosti unapređenja kulturno-umjetničkog amaterizma u RH". Opširnije u izborniku O nama/Novosti

30. susret likovnih stvaralaca

Jubilarni 30. susret likovnih stvaralaca održan je u subotu, 13. rujna 2014. u Kutini u organizaciji Hrvatskog sabora kulture i suorganizaciji Muzeja Moslavine. Susretom i svečanom dodjelom nagrada i priznanja Hrvatskog sabora kulture ujedno je zatvorena izložba Susreta koja je bila postavljena od 4. do 13. rujna 2014. u kutinskoj Galeriji Muzeja Moslavine. Više o Susretu i izložbi pronađite u izborniku Književnost/Likovnost.